CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

2024 İl Şampiyonaları 1.Etap

Federasyonumuzun 2024 yılı faaliyet programında yer alan İl Şampiyonaları Müsabakaları 10 Şubat -10 Mart 2024 tarihleri arasında 81 ilde yapılacaktır.

Haber tarihi: 09 February 2024 Friday
Bu Haberi Paylaşın

Şampiyonalar açık katılımlı olacak ve 2024 yılı için vizeli lisansa sahip tüm sporcular katılabileceklerdir.
 
          Bilardo spor salonu bulunan illerde spor salonları gerekli şartları sağlıyor ise il şampiyonaları spor salonlarında yapılacaktır.

         BAŞVURULAR: Turnuva başvuruları internet üzerinden http://ilturnuva.bilardo.gov.tr adresinden yapılacaktır. Başvurular tüm iller için 1 Şubat 2024 tarihinde başlayacak ve İl şampiyonası başlangıç tarihinden 2 gün önce saat 23.59 da sona erecektir. Örnek: 13 Şubat 2024 tarihinde başlayacak il şampiyonası başvuruları 10 Şubat 2024 saat 23.59 da sona erecektir. Başvuru tarihleri bittikten sonra hiçbir başvuru kabul edilmeyecektir.
 
          Sporcular lisanslarının kayıtlı olduğu ilde veya ikamet ettikleri ilde il şampiyonalarına katılacaklardır. Ancak geçici görev vs. gibi turnuvaların yapılacağı zamanda başka bir ilde bulunması gereken sporcular; durumu ispatlayan bir belge ile il temsilcilerine ulaşarak o ilde il şampiyonası oynayabileceklerdir. Belirtilen şartların dışında keyfi olarak başka bir ilde il şampiyonası oynanamayacaktır. İstanbul, İstanbul Avrupa ve İstanbul Anadolu olmak üzere iki ayrı il gibi değerlendirilecek ve sporcuların ikamet ettiği bölgeye göre temsilci tarafından yerleştirilecektir. 
 
          Gerekli şartları sağlayan ve lisansının bağlı bulunduğu il dışında il şampiyonası oynayacak sporcular oynayacakları ilin il temsilcisi ile irtibata geçecek, il temsilcisi il dışı sporcu kaydını yapacak ve sonrasında sporcu http://ilturnuva.bilardo.gov.tr adresinden il dışı katılım onaylama butonu ile sisteme girerek başvurusunu tamamlayacaktır.
 
          Yedi sporcu ve altında katılım talebi olan illerde il şampiyonası yapılmayacaktır. Herhangi bir sebeple il şampiyonası yapılamayan illerdeki sporcular il temsilcileri ile iletişime geçerek en yakın il şampiyonası yapılan ilde il şampiyonası oynayıp puanlarını alabileceklerdir.

         Detaylar için müsabaka talimatını inceleyiniz.

Haber Fotoğrafları

Müsabaka Talimatnamesi  (Boyut: 0.35 MB)