CANLI YAYINVİDEOLARFOTOĞRAFLAR

2014 Türkiye POOL Şampiyonası - ANTALYA

2014 Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 6-9 Kasım tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecektir.

Faaliyet tarihi: 06 November 2014 Thursday
Bu Sayfayı Paylaşın

Club Hotel Falcon Lara'da gerçekleştirilecek olan şampiyonaya, Erkekler, Bayanlar, Gençler U19, Yıldızlar U17, Genç Bayanlar U19 kategorilerinde başvuru kabul edilmektedir.

Başvurularınızı http://www.bilardo.gov.tr/ adresinden 24 Ekim 2014 tarihine kadar gerçekleştirebilirsiniz. Sadece lisanslı sporculara katılım sağlanacaktır. Lisans başvurunuzu www.bilardo.gov.tr adresinden bireysel ve gruplar halinde yapabilirsiniz.

Turnuva giriş ücreti Erkekler ve Bayanlar için 50 TL’dir. Gençlerden ücret alınmayacaktır. (Bu ücretler turnuva masrafları için kullanılacak artması durumunda oyunculara ilave ödül olarak dağıtılacaktır.) Turnuvaya www.bilardo.gov.tr üzerinden bireysel olarak kayit yaptirabilir ve kayit bedellerini sitemizin ssl kredi karti güvenilir ödeme sistemi ile kullanarak ödemelerini yapabilirsiniz.

Turnuvanın düzenlendiği Falcon Hotelinde konaklama yapmayacak sporcuların, otelin tam pansiyon (sabah,öğle akşam yemeği) hizmet vermesi sebebi ile günlük 50 TL akreditasyon  bedeli ödemeleri mecburidir. Aksi takdirde bu sporcular turnuvaya dahil edilmeyeceklerdir.

Hotel rezervasyonu için: http://www.poolmasterscup.com/?page_id=6857

Türkiye'nin her yerinden Metro Turizm Otobüsleri ile gelecek genç,bayan ve öğrenci sporcularımızın Gidiş-Geliş biletleri ücretsizdir. Bu konuda isteyen sporcularımızın Gidiş-Geliş tarih ve saatleri - İsim-TC Kimlik numaraları- Cep Telefon numaralarını belirten bir maili 24 Ekim Tarihine kadar [email protected] adresine göndermeniz yeterlidir. Ücretsiz seyahat etmek isteyen sporcularımıza elektronik bilet düzenlenecektir.

Katılım koşulları ve turnuva detayları için aşağıdaki dosyayı indiriniz...

TÜRKİYE AMERİKAN BİLARDO ŞAMPİYONASI.pdf  (Boyut: 0.15 MB)